Tevékenységi körök / Biztonságtechnika

VAGYONVÉDELEM

Cégünk tevékenységi körébe tartozik objektumok, lakások vagyonvédelmi rendszereinek megtervezése és kivitelezése.
Az illetéktelen behatolás ellen védekezni lehet:

  • Elektronikus eszközökkel
  • Mechanikus eszközökkel
  • Élő erővel

 

  011810_home_security.jpg
A vagyonvédelem akkor hatékony, ha optimális az adott védelmi feladaton belül a különböző vagyonvédelmi eszközök alkalmazásának aránya.

-Riasztó szerelés

A cégünk által telepített elektronikus riasztó rendszerek MABISZ minősítéssel rendelkeznek, minőségi PARADOX eszközökből állnak.
Minden általunk telepített rendszerre 1 év garanciát vállalunk. Az előzetes helyszíni felmérés Szegeden díjmentes.
A riasztó rendszerhez opcióként csatlakoztatható URH vagy GPRS átjelző modul, mellyel a riasztó egy 0-24 órában működő diszpécser szolgálaton keresztül jelzi a tulajdonos felé az illetéktelen behatolást.

A mechanikai védelem tárgykörét képezik kerítések, épületek, nyílászárók és az ezekhez tartozó zárak, zárrendszerek kialakítása. A rendszer fizikai akadályt képez, hogy a behatolónak minél több időt vegyen igénybe az értékek megszerzése. A mechanikai védelem feladata az, hogy a betörőt feltartóztassa, amíg az elektronikus riasztó jelzést ad a helyszínen, valamint felügyeleti központ felé.

-Kamerás megfigyelőrendszer-kiépítés /Digitális rögzítéssel/

A videó-megfigyelő rendszerek ma már a korszerű biztonságtechnikai megoldások szerves részévé váltak. Áruházakban, üzletekben, irodákban, pénzintézetekben, de az élet számtalan területén már nem elég egy betörés vagy lopás tényét egy riasztórendszerrel konstatálni, szükséges az elkövető azonosításában és elfogásában a képrögzítés.

Egyre több üzleti vagy lakossági ügyfél keres meg minket azzal a kéréssel, hogy értékeit szeretné a lehető legnagyobb biztonságban tudni és nem  csak a bolti tolvajokkal szemben, hanem akkor is, amikor hosszabb ideig távol kell maradni az üzlettől. A megfigyelőrendszer megoldással folyamatos megfigyelést tud biztosítani a munkavégzés hatékonyságáról és nyomon követéséről. Minden igényt figyelembe véve az általunk telepített és forgalmazott megfigyelő rendszer a nap 24 óráján keresztül folyamatos megfigyelést tud biztosítani.
Olyan biztonsági kamerarendszerek tervezését és kivitelezését ajánlja leendő ügyfeleinek, amely megbízható, korrekt, felhasználható képeket rögzít egy esetleges bűncselekmény elkövetésekor.
A képrögzítés időtartama eszköztől és minőségtől függően 7 naptól akár több hónapig is megoldható!