Tevékenységi körök / Villanyszerelés

Füstöl, ráz, nem működik?

Ha igen, akkor nem biztonságos az Ön otthona.

A legkisebb elektromos hiba kijavítása is valódi veszélyeket rejthet. A látszatra kicsinek tűnő hiba, egy pislákoló lámpa, vagy egy sercegő konnektor, esetleg enyhe égett szag is valódi veszélyeket rejthet. Ezek szerelése közvetlenül tűzveszélyes és akár halálos is lehet, ha avatatlan kéz végzi!

      dscf6452.jpg

A családi ház, lakás villanyszerelése a tervezéssel kezdődik. Először az Ön elképzelése alapján Ön és a villanyszerelő meghatározzák, hogy milyen teljesítményre lesz szükség, és ezt a teljesítményigényt egy fázissal, vagy három fázissal célszerű kielégíteni.
Következő lépés a fogyasztók, kapcsolók, dugaljak helyének meghatározása.
A villanyszerelés minden igényt kielégítő kivitelezéséhez Önnek már ekkor döntenie kell a családi ház, lakás berendezéseinek elhelyezéséről. Különösen igaz ez a konyhára és a fürdőszobára.
A világítás tervezésénél szintén köreltekintően kell eljárni, hiszen a helyiségekben, különböző helyzetekben más-más fényerőre van szükség. Célszerű több lámpát elhelyezni, és ezek variálásával beállítani a szükséges fényt, szem előtt tartva az energiatakarékosságot.

Egyre több olyan ügyfelünk van, aki profi lakberendező segítségét veszi igénybe.
A kivitelezés közbeni módosítás még mindig olcsóbb, mint az elosztó és kábelrengeteg a sarokban. A mai igényeknek megfelelően lehetőség van az antenna, az internet, a házimozi kábeleinek elrejtésére.

Az utolsó nagy feladat a kapcsolók és a lámpák kiválasztása. A döntésben a villanyszerelő katalógusokkal, tippekkel tud Önnek segíteni, hiszen ő jár szinte naponta a szakkereskedésekbe.
Kérjen ajánlatot több villanyszerelőtől, és válassza az Önnek legjobban megfelelőt.
Több olyan javítást végeztünk már, ahol a kivitelező „villanyszerelőre” a megrendelő egy név nélküli telefonszámot tartalmazó szórólapon talált rá, aki természetesen azóta nem elérhető.

Ne bízza lakását, pénzét fantom szerelőre.

A villanyszerelés referenciája az elégedett ügyfél.